dimecres, 27 d’octubre del 2010

Setmana del 18 al 22 d'octubre

Aquesta setmana el que més cal recalcar són els tres exàmens que vam tindre: de castellà, anglès i música. El de castellà va ser el dijous i no va ser especialment difícil; el de música va ser el divendres, com era el primer examen de música que fèiem estàvem quasi tots molt nerviosos, vam haver de tocar per parelles i grups de quatre; a la següent hora vam tindre el d'anglès que no era molt difícil, però era molt llarg.
El dimarts a segona hora va vindre un psicòleg, que li deien Federico, a donar-nos una xerrada sobre l'adolescència. Va ocupar les hores de tutoria i educació física, així que ens vam saltar la resistència. En la xerrada vam fer una activitat que consistia en dir coses que ens comencen a passar en la nostra edat, va ser prou divertit!
També en dimarts, a la vesprada, va ser l'avaluació zero del professors i la tutora ens va preguntar abans si volia que diguera alguna cosa i li vam dir que intentara que ens deixaren una aula per deixar els llibres mentre no tenim taquilles
El dimecres a la vesprada va ser la reunió amb les pares i Marta els va dir que havíem de xerrar menys i estudiar més.
Un fet a destacar del dijous va ser ,en educació física, la resistència, que com el dimarts no vam fer, ens va tocar fer-la el dijous amb material i segons Mamen va ser una desastre.
Bé, aquests van ser els fets més destacats de la setmana.
Teresa ;)

13 comentaris:

  1. Teresa, volia dirte, que se ta oblidat possar que en la xerrada de l'adolescència per a fer el joc, ens vam juntar en grups de quatre persones jeje! Però m'ha agradat molt com has fet aquesta entrada.
    Maria :)

    ResponElimina
  2. M'ho vaig passar molt bé en la xerrada xD
    Helena ;P

    ResponElimina
  3. M'agrada com has posat l'entrada, el que pasa esque podríes haber posat més coses que van pasar fora de clase, coses de l'institut en general
    Eva :)

    ResponElimina
  4. M'agradat com has posat la teua entrada Teresa! Si que és veritat que en l'examen de música Tots estavem tremolant. Ah i per cert la xarrada de l'adolescència va ser molt divertida.
    Lucia: D

    ResponElimina
  5. També se m'ha oblidat dir que eixa setmana feia molt de vent i fred. En el pati sempre anàvem a la cafeteria per no passar fred, i en el camí de tornada el vent era tant fort que quasi no podíem ni avançar!!!
    Teresa ;)

    ResponElimina
  6. És veritat! anavem corrent a la cafeteria per a agafar lloc (perquè tot el món hi volia anar)i entrar en calor...
    La xarrada va ser molt divertida, sobretot els temes que tractavem...
    Marta últimament està prou enfadada perquè,en general, les notes són prou baixes, algunes més que altres...Encara que els seus exàmens són prou difícils, sobretot quan són de dos temes(són molt llargs!!)
    Elena :)

    ResponElimina
  7. Aquesta entrada està molt bé feta teresa
    Un bes
    Ana. :)

    ResponElimina
  8. També es pot dir bes, les dues formes estàn correctes.

    Un bes o petó.
    Ana

    ResponElimina
  9. "Es veritat...ya no hem acordaba d'aquesta setmana"

    Hermes

    ResponElimina
  10. Jo estic d'acord amb Maria.Pense que també la professora de socials, Marta ens va preguntar unes preguntes sobre el tema que estavem donant, i això és una nota més,no? jajajjaja :)
    Annabel. :)

    ResponElimina
  11. A mi personalment m'a agradat molt aquesta entrada pense que està molt ben redactada y estic d'acord amb tot.
    Esther :)

    ResponElimina