diumenge, 24 d’octubre del 2010

SETMANA 11-a-17 
Aquesta setmana a sigut interessant perquè han passat moltes cosses.
.-El segon dia de la setmana, el dimarts,va ser pont,el Pilar, la gent podía fer el que vulguera per què era dia lliure sense classe, es va aprofitar molt, perquè o podíen fer deures o eixir amb els amics i amigues.
.-El dimecres, el tercer dia de la setmana (que per fí hi quedava menys per al cap de setmana), vam fer una cançó nova a música, y els que van a repàs de matemàtiques, vam fer un exàmen que va ser molt fàcil. Els de batxillerat es van anar d'excursió amb bicicleta al riu. Supose que a nosaltres també ens aguera agradat anar en bicicleta.
.-Quasi al finalitzar la setmana, el dijous a primera hora, vam fer naturals i vam acavar de corregir els deures que ens havia manat, que eren moltíssims.També aquesta setmana es celebrava el dia sense contaminació i van possar vehicles elèctrics al pati.
.-El divendres, que ja era l'últim dia de la setmana no va vindre el professor de música y ens vam quedar asseguts en el pis, i com que estavem cridant molt un professor va vindre y ens va dir que anarem a la biblioteca.
La resta del dia no va passar res més interessant. 
Ja per fí era cap de setmana y i podíem descansar.

Ana Gutiérrez :)

3 comentaris:

  1. La cançó de música de la que parles, al principi era un poc difícil, però després la vam cantar tots i el vam fer molt bé. EL divendres a l'hora de música ens vam alegrar molt de que novinguera perquè encara que estiguèrem una estona al corredor vam aprofitar per estudiar.
    Maria :)

    ResponElimina
  2. M'agrada molt, però pense que Maria no vol una redacció tan esquemàtica de cada dia..però per a mí no hi està massa mal :)
    Annabel. :)

    ResponElimina