dimecres, 2 de febrer del 2011

Setmana : 13/12/2010-17/12/2010


Esta setmana ha sigut la ultima setmana en què els exàmens no feien passar nervis i males estones. Vam fer l'ultime examen el dimecres,el de Socials.Ens han dit les notes de prou assignatures,això ha produït prou plors i cares tristes,però d'altra banda també molts somriures.
En estos patis hem passat prou fam,en la cafeteria han posat roses,i en els patis només es podia olorar l'olor de les roses i les ganes de menjar-los s'ha apoderat de prou,però també cal dir que era un poc incomode caminar entre tanta rosa escampada en el sòl.
També hem fet una eixida,hem anat a veure l'exposició d'Enric Valor,en la que vam veure vídeos i materials seus.
En moltes classes ha faltada gent,estan jugant a futbol,de la meua classe només ha jugat un company.
En l'extraescolar de mediadors(alumnes del centre es reunim per aprendre a mediar en conflictes) hem fet una reunió com fem sempre,hui hem parlat entre altres coses d'una eixida per a una trobada de mediadors en l'IES Benlliure,en el qual jo vaig ser triada entre altres companys per a anar.
També hem fet el sorteig de l'amic invisible,en el qual no ha pogut entrar la nostra tutora Marta,per tant unes companyes van ser a comprar-li un regal desperquè de les classes per a donar-se'l com a sorpresa;al principi vam voler regalar-li  un caixa de bombons,però ens va dir que no li agradava,per tant alfinal optem per  un tortada de caramel·lets.
Acabem les setmanes amb ganes de que fora dimecres de la setmana següent,ja haurien acabat les classes.      

1 comentari:

  1. He conseguit insertar l'entrada, he entrat desde un altre ordinador.
    Perdoneu el retrás :)
    (Kerri)

    ResponElimina