dilluns, 31 de gener del 2011

22 desembre eixida a l'ajuntament

RECORDA!!!!    Enhorabona Teresa!!!
         Eixida per a recollir el premi de Teresa
  • Explica el que més et va  agradar. 
  • creus què val la pena l'esforç realitzat ?
  • comenta algun aspecte interessant/graciós/curiós..... de l'eixida 
       

10 comentaris:

  1. 1. Que vam tindre una oportunitat per eixir de l’institut, encara que com era l’últim dia, abans de les vacances de Nadal, hi havia festa a l’institut.

    2. I tant que sí! Bé que m’han vingut eixos 100€, encara que la veritat es que mai m’haguera imaginat que els haguera guanyat jo, no me recordava ni que havia entregat el treball. 

    3. Doncs que, quan van dir el meu nom, com era la primera no sabia que fer i em vaig quedar queta al lloc dient: “He d’alçar-me?”, fins que Elena i Dani em va dir: “Va, alçat!!!”
    TERESA

    ResponElimina
  2. 1.El que mes m'ha agradat de l'eixida ha sigut eixir del institut, també que l'eixida ha significat que la meua companya Teresa ha guanyat un premi.
    2. Crec que si que val la pena, encara que jo no vaig entrar al concurs, però la meua companya guanyadora si, per tant sí que ha volgut la pena l'esforç per a la meua companya.
    3.Quan estàvem fent la foto de grup i em vaig ensopegar i gairaibé cau al mig de tota la gent.
    Kerri :)

    ResponElimina
  3. 1-El que més em va agradar va ser tindre l'oportunitat d'eixir de l'institut encara que com va ser l'últim dia, l'escola estava de festa.
    2-Clar que sí, perque estic molt contenta que una companya haja guanyat un premi.
    3 - Doncs que quan van dir Teresa Pelàez jo vaig vaig començar a aplaudir abans d'hora i tot el món em va mirar,jajajaja.
    Lucia Rodriguez :)

    ResponElimina
  4. 1) Em va agradar molt tindre l'oportunitat d'acompanyar a Teresa a arreplegar un premi com aquest, per dues coses, la primera perquè m'alegre molt per ella i la segona què no havia anat mai a l'ajuntament.

    2) Clar què val la pena, a demés de què ha guanyat 100 euros que estàn molt bé, supose que deu star molt orgullosa al igual que ho etic jo.

    3)Hi havia un xic que va anar a areplegar un premi i no savia que tenia que fer, aleshores va anarse a sentarse i li cridaven per a què tornara però no es donaba conte. A Lucia i a mi ens va fer molta gràcia.

    Maria Zuriaga Monsalve :)

    ResponElimina
  5. 1. El que més hem va agradar va ser eixir de l'institut per a companyar a Teresa a per un valuós premi.

    2. Sí que val la pena perquè Teresa va guanyar un premi important i haviem d'anar a per ell. A més, tots estem molt contents de que la nostra companya haja guanyat 100 euros.

    3. Doncs el que ha dit Teresa, que no sabia que fer quan la van cridar per a recollir el premi i Dani i jo li vam dir que s'alçara i a ella li donava molta vergonya i es va posar roja com una tomaca!!.

    Elena Elsel

    ResponElimina
  6. 1.Que una companya de la nostra clase haguera guanyat un premi.

    2.Si perque un premi així no es consegueix quasi mai...

    3.Que mentre eixia la gent els de davant ens van reir molt.
    LLUÏS :)

    ResponElimina