dilluns, 10 de gener del 2011

EIXIDA A L'EXPOSICIÓ D'ENRIC VALOR

RECORDA!!

El 17 de desembre  tots els grups de 2n.ESO vam anar a  la visita guiada de l'exposició: Enric Valor. El valor de les paraules  a la Universitat de valència, al carrer de la Nau”.

CONTESTA:


·         Què et va semblar l’eixida? T'ha agradat?
·         L’exposició era interessant per a tu?
         Raona la resposta
·         Has aprés alguna cosa?

5 comentaris:

  1. 1. La eixida em va semblar molt interessant, ja que vam aprendre moltes coses i a més, vam tindre una oportunitat d’eixir de l’institut.

    2. Sí, ja que vam tindre l’oportunitat de saber més coses d’un personatge molt important per a la nostra llengua que ja havíem treballat a classe. A més, l’exposició estava molt ben feta i el guia explicava les coses molt clarament. El vídeo, també va ser molt interessant.

    3. Sí, hem aprés més coses sobre la vida d’Enric Valor, el seu origen, com va començar a escriure i els seus mèrits professionals. També vam saber més coses sobre les seues rondalles i les seues obres. Vam tindre l’oportunitat d’ampliar la informació que havíem aprés en classe.

    TERESA

    ResponElimina
  2. 1. Va ser prou interessant. Hem va agradar saber més coses sobre la vida Enric Valor. També hem va agradar perque vam votar-mos algunes classes.

    2.Sí,va ser prou interessant ja que vam aprener més coses a part del que haviem donat a classe.El video va ser un poc avorrit però el demés va estar prou bé.

    3.Sí,He aprés que Enric Valor és de Castella, també coses sobre les seues rondalles...

    Elena

    ResponElimina
  3. 1)L'eixida ha estat bé,per una part ha sigut divertida perquè sempre està bé saber coses d'un rondallista valencià com Enric Valor i també perquè em pogut eixir de l'institut ja que estavem un poc agobiats.

    2)Ha sigut molt interessant perquè l'home ens ha fet de la visita un agradable recordament ha Enric Valor i em vist la seua màquina d'escriure, el seu barret i la taula i això a mi m'agrada molt.

    3)He aprés moltes coses per exemple que va nèixer a Castalla en l'any 1911. I també ens han portat a una sala on ens han posat un video on s'explicava la vida d'Enric Valor i hi havia gent parlant molt bé d'ell.

    Maria Zuriaga Monsalve :)

    ResponElimina
  4. 1. Em va semblar bé, i sí que em va agradar ja que vam aprendre cosses sobre Enric Valor i les rondalles.

    2.Sí, ja que vam poder aprendre cosses sobre Enric Valor i a més l'home que ens va acompanyar durant la visita ens va explicar molt bé un poc de la seua vida.

    3.Sí, he aprés un poc de la seua vida, que va naixer a Castella al 1911 i va morir a València en el 2000 entre altres cosses.

    Ana Gutiérrez Barrios.

    ResponElimina
  5. 1.La sortida em sembla que va ser divertida, no només perquè sempre ens agrada fer una sortida i perdre unes classes, també perquè el contingut del que ens estaven ensenyant no era molt pesat. Per tant si que em va agradar.
    2. La veritat si que era interessant, no sabia molt d'Enric Valor i tot allò que ens van explicar em va agradar i em va semblar important, per tant no em vaig avorrir i vaig prestar atenció, així que crec que si que em va semblar prou interessant.
    3. He après bastant, ja no només al seu nivell d'escriptura, sinó també de la seva vida, on va viure i moltes de les coses que va viure.
    3.Quan estàvem fent la foto de grup i em vaig ensopegar i gairaibé cau al mig de tota la gent.
    Kerri Ann

    ResponElimina