dijous, 14 d’abril del 2011

Setmana del 28 de Març al 1 d´ Abril

Esta setmana han passat diverses coses. El dimarts a la vesprada es van repartir les notes als pares. Marta va convocar una reunió a les 7 de la vesprada en la que va donar les notes i els va contar als pares i mares el que farem durant este trimestre. Nosaltres estàvem molt nerviosos perquè voliem saber les notes com més prompte millor. El dilluns vam tindre un examen d'anglés que va ser prou fàcil.

El dimarts al matí es va realitzar el simulacre d'incendis a l'institut .Van arribar els bombers i van tirar fum i totes le classes havien d'anar baixant ordenadament al pati o al carrer. La nostra classe estava en l'hora de'educació física i ja estavem al pati , així que no vam veure el fum i no vam fer quasi res. El simulacre va funcionar bé.

També ha sigut la primera semana que el professor de mates, Ximo, no ha vingut a classe així que durant les seues classes aprofitem per a fer deures.

En tutoria estem preparant el treball per a la campanya contra el tabac; per grups estem fent cartells amb dibuixos que després votem entre tota la classe quin ens agrada més per a presentar-ho al concurs. Bó, dons aço ha sigut lo mes interessant que ha passat aquesta setmana.

Dani :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada