dimarts, 7 de juny del 2011

Setmana del 23 al 27

Aquesta setmana ens hem divertit i esperem que finalitze el curs per a així poder obtindre les avaluacions finals, anar-nos'en d'excursió, etc.
Donçs comence, pel principi de la setmana ens va arribar una notícia desagradable, Marta ens va avisar de que prompte no tornaria a vindre a classe perquè té una operació.
També vam fer un joc creat per la NASA que serveix per a preparar psicológicament als astronautes en el cas de problemes.Hem vist pel·lícules com "Pirates del Carib" i "la vida de Severo Ochoa".
Hi ha hagut un fet molt important, han posat cartells a tots els punts nets i a totes les classes de l'institut explicant com hi ha que reciclar correctament i a més uns cartellets al costat dels interruptors que indiquen que hi ha que apagar les peretes quan ens anem.
Vam fer l'examen practic de Rugby i ens vam divertir molt, després continuarem amb els malabarísmes.Al llarg de tota la setmana no hi vam fer més examens fins al final de la setmana que vam tindre un examen de Castellà i un altre de Francès.
També va veure una graduació de 2n de Batxillerat, els companys han dit que al principi van tocar música i a continuació van presentar a tots els que s'anaven a graduar, van donar les matricules  d'Honor i després van posar menjar per a tots.
Açó es tot sobre aquesta setmana.
Mateu Guerasimov

2 comentaris:

  1. jo volia dir, que Marta, la nostra tutora, se'n anirá perquè l'operen, sí, però que sobre final de curs o així tornarà. I que en la graduació dels de 2n de Batxillerat, també van cantar els alumnes del cor, que hi ha gent de classe que va participar en eixe acte.
    Mateo, sincerament, m'agrada com has fet esta entrada :)
    Anabel.

    ResponElimina
  2. El dimarts també era l'aniversari d'Elena i li vam cantar Aniversari Feliç, i tots li estirarem les orelles. I el divendres en l'altre grup de desdoblament, no vam veure la pel·lícula de Pirates del Carib, si no que vam repassar el tema i vam fer un joc.
    Res més,
    B7s
    TERESA :)

    ResponElimina